Pratik biyokimya - Yöntem, Mustafa (Ankara: Palme Yayıncılık, 2014)
Elinizdeki bu kitap da Klinik Biyokimya yönü ağırlıklı olmak üzere, biyokimya pratiklerinin malzemesi, metotları, uygulamaları, hata kaynakları gibi konuları derli toplu vermekle rehber bir araç olacaktır.
Kaynakça ve dizin var.
2
Keywords: Biyokimya; biochemistry