Katı hale giriş - Göymen, Güner (Gazi Kitabevi, 2013)
Teknoloji büyük bir hızla ilerlemektedir. Deneysel araştırmalarla elde edilen bilgiler katı hal kimyasından ve katıhal fiziğinden yararlanılarak açıklanabilmektedir.