Katı hale giriş - Göymen, Güner (Ankara: Gazi Kitabevi, 2013)
Teknoloji büyük bir hızla ilerlemektedir. Deneysel araştırmalarla elde edilen bilgiler katı hal kimyasından ve katıhal fiziğinden yararlanılarak açıklanabilmektedir.
2
Keywords: Katı hal fiziği; Katı hal kimyası; Solid state chemistry; Solid state physics