Enstrümantal analiz : Temel ilkeler / Bilsen Beşergil. - Beşergil, Bilsen (İstanbul : Gazi Kitabevi, 2015)
Enstrümantal analizin gelişmesi elektronik bilgisinin ilerlemesiyle paralellik gösteri; çünkü bir sinyalin üretilmesi, yükseltilmesi ve görüntülenmesinin hızla gerçekleştirilmesi ancak elektronik çevrimlerle mümkündür.
2
Keywords: Aletli analiz; Instrumental analysis