Katı hal fiziğine giriş - Kittel, Charles (Palme yayınları; 843, 2013)
Bu kitap, fiziksel bilimler, kimya ve mühendislik bölümlerindeki lisans son sınıf veya yeni başlayan lisansüstü öğrenciler için yazılmış olan bir katı hal/ yoğun madde fiziği başlangıç düzeyindeki ders kitabının sekizinci baskısıdır.