Katı hal fiziğine giriş - Kittel, Charles; Önengüt, Demir; Önengüt, Gülsen (Ankara: Palme Yayınları, 2013)
Bu kitap, fiziksel bilimler, kimya ve mühendislik bölümlerindeki lisans son sınıf veya yeni başlayan lisansüstü öğrenciler için yazılmış olan bir katı hal/ yoğun madde fiziği başlangıç düzeyindeki ders kitabının sekizinci baskısıdır.
Dizin: [675]- 680 s. vardır.
2
Keywords: Katı hal fiziği; Solid state physics