Organik kimya (Palme Yayıncılık ;, 2015)
Kitap, kimya öğrencilerine olduğu kadar organik kimyayı merak edenlere de hitap edecek şekilde yazılmıştır. Konuların daha iyi anlaşılması için günlük yaşam ve biyolojik olaylar eşliğinde anlatılmıştır.