Organik kimya (Ankara: Palme Yayıncılık, 2015)
Kitap, kimya öğrencilerine olduğu kadar organik kimyayı merak edenlere de hitap edecek şekilde yazılmıştır. Konuların daha iyi anlaşılması için günlük yaşam ve biyolojik olaylar eşliğinde anlatılmıştır.
Eserin orjinal adı: Organic Chemistry
2
Keywords: Organic chemistry; Organik kimya