Raven bitki biyolojisi - Evert, Ray F. (Palme Yayıncılık, 2016)
Bitki Biyolojisinin bu revizyonuna doğru, bitki biyolojisinin bütün alanlarındaki gelişmeleri verebilmek için geniş bir çalışma yapılması gerektiğini fark ettik. Fotosentez hakkındaki yeni moleküler ayrıntılardan, DNA ve RNA dizilerinin karşılaştırılmasıyla ortaya çıkan taksonomik ilişkilerdeki büyük farklılıklara, onlardan bitki anatomisi ve fizyolojisine ilişkin bildiklerimizin artması için genomik ve gen mühendisliğindeki gelişmeler dahil, bu alanda heyecan verici gelişmeler olmuştur. Bitki Biyolojisinin bu baskısı tarihindeki en büyük revizyonunu geçirmiştir. Bu kapsamda her konu dikkatle incelenmiş, gerekliyse revize edilmiş ve yenilenmiştir.