Sitoloji - Akay, M. Turan (Palme Yayıncılık, 2017)
Kitabın her yeni baskısında yeni bilgi aktarımı, yeni şekil ve fotoğraflar konuların daha iyi anlaşılmasındaki temel amacı oluşturmaktadır. Yenilenen sitoloji kitabı organel ve hücreiçi yapıların morfolojik özelliklerine ilave olarak patolojilerini ve neden oldukları hastalıklarla ilgili bilgileri de içermektedir.