Tüm yönleriyle fizik ders kitapları - Bülbül, M. Şahin; Peşman, Haki; Ünal, Cezmi (Ankara: Pegem Akademi, 2013)
Bilim ve teknolojideki hızlı değişimin hayatımıza çeşitli yansımaları olmaktadır. Günümüzde internet üzerinden sesli ve görüntülü toplantılar son derece olağan hale gelmiştir. Gerçekleştirmesi kolay ve ekonomik olan bu etkileşme araçları, insanların yoğun işlerinden kopmadan bir araya gelmelerini sağlamaktadır. Eğitim alanında sürekli ve sık biçimde gerçekleşen değişiklikler, bu alanda çalışan bizlerin de sürekli etkileşim içinde olmamızı zorunlu kılmaktadır. Bu durum düzenlenen çevrimiçi çalıştaylarla sağlanmaktadır.
Kaynakça bölüm sonlarındadır. Orhan Karamustafaoğlu bağışıdır.
2
Keywords: Fizik -- Ders kitapları; Fizik; Physics -- Textbooks; Physics