Genetik kavramlar - Klug, William S. (Ankara: Palme Yayınevi, 2018)
Genetik Kavramlar, çağdaş teknikleri ve genetik analiz uygulamalarını araştırırken genetiğin temel kavramlarını vurgular. Bu basım Genetikte yeni keşfedilen en yeni konularla güncellenmiştir
11. baskıdan çeviriÖzgün eseradı: Concepts of genetics
2
Keywords: Genetics; Genetik