Genel kimya : temel kavramlar - Chang, Raymond (Ankara: Palme Yayıncılık, 2016)
Orijinal adı 'General Chemistry-The Essential Concepts' olan, Prof. Raymond CHANG ve Prof. Kenneth A. Goldsby tarafından yazılan elinizdeki 7. Baskıda genel kimya düzeyindeki en son buluş ve kavramlar yer almakta, konular görsel ve güncel örneklerle pekiştirilmektedir. Öğrencilerimizin genel kimyayı en iyi şekilde kavrayabilmeleri için konular çok sayıda örnek ve problemlerle desteklenmiştir.
Dizin vardır.
2
Keywords: Chemistry; Kimya