Fen eğitiminde yapılandırıcılık ve yeni öğretim yöntemler - Köseoğlu, Fitnat (Palme Yayınları ;, 2015)
Elinizdeki kitap, yapılandırıcı paradigma ile ilgili temel ilkeleri anlamanızı ve gerçek sınıf ortamlarında yapılandırıcı öğretim yöntemlerini yaratıcı bir şekilde uygulamanızı sağlayacaktır. Kitapta kullanılan örnekler daha çok fen bilimlerinden seçilmiş olsa da, genel prensipler diğer alanlar için de geçerli olduğundan bu kitabın tüm öğretmen ve öğretmen adaylarının mesleki gelişimine önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz. Ayrıca yeni öğrenme ve öğretim yöntemleriyle ilgili daha derin araştırma yapmak isteyen bilim eğitimcileri için kitapta atıf yapılan zengin referanslar yol gösterici olacaktır.