Ekonomik bitkiler - Ketenoğlu, Osman (Palme yayıncılık; 1174, 2016)
Kitapta insanların gereksinimlerine cevap veren ve çoğu kendileri tarafından yetiştirilen bitkiler üniversitelerin Biyoloji ve Botanik öğrencilerine kısa ve özet bir şekilde tanıtılmaya çalışılmıştır. Tarihsel geçmişleri, üretim ve tarımlarıyla ilgili konularla ayrı birer ders konusu olabilecek tıbbi ve süs bitkileri içerik dışı bırakılmıştır.