Genel kimya problem çözümleri : öğrenciler için problem çözümlü: - Chang, Raymond (Palme yayıncılık, 2015)
Öğrenciler için Problem Çözme Kitabı, Problem çözme becerinizi geliştirmenize ve uygulamanıza yardımcı olacak konuları ve ders kitabındaki çift sayılı problemlerin çözümlerini içermektedir