Genel kimya : ilkeler ve içyüzünü kavrama - Atkins, Peter; Jones, Loretta; Türker, Ali R. (Ankara: Palme Yayıncılık, 2013)
Bu kitap, kimyaya giriş için bir ders olarak tasarlanmıştır. Kitabın ana amacı öğrencilere ilkelerinde sağlam bir temel sağlarken onları düşünmeye ve sorgulamaya zorlamaktır.
2
Keywords: Chemistry; Kimya