Biyoteknolojiye giriş - Thieman, William J. (Ankara: Palme Yayıncılık, 2013)
Biyoteknoloji konularında çalışmanın daha heyecan verici olacağı bir zamanı düşünmek zor. Biyoteknoloji günlük yaşantımızın her alanında etkili olmakta ve gelişmeler baş döndürücü bir hızda gerçekleşmektedir. Şimdi üçüncü baskısı yapılan Biyoteknolojiye Giriş, özellikle farklı eğitim özgeçmişi olan lisans öğrencileri için yazılmış ilk biyoteknoloji kitabı olma özelliğini korumaktadır. 2 ve 4 yıllık eğitim veren teknik okullardaki öğrenciler için uygun olan Biyoteknolojiye Giriş, moleküler biyoloji konularındaki içeriği, çağdaş tekniklerin ayrıntılı anlatımı ve uygulamaları, etik konuları ve kariyer konusunda yol gösterici olmasıyla öğrencilere biyoteknoloji endüstrisinde başarı sağlayacak araçları sunmaktadır.
2
Keywords: Biotechnology; Biotechnology -- Study and teaching; Biyoteknoloji; Biyoteknoloji -- Çalışma ve öğretim