Bir bakışta heterosiklik kimya - Joule, John A. (Gazi Kitabevi, 2017)
Günlük yaşamda hetorosiklik olayların çözümlenmesi, doğada tıpta; kimyasal anlamda kaynama noktalarında birleşmeleri sırasında gerçekleşen kimyasal işlemler.