Bir bakışta heterosiklik kimya - Joule, John A.; Kahveci, Bahattin; Menteşe, Emre; Mills, Keith; Özil, Musa (Ankara: Gazi Kitabevi, 2017)
Günlük yaşamda hetorosiklik olayların çözümlenmesi, doğada tıpta; kimyasal anlamda kaynama noktalarında birleşmeleri sırasında gerçekleşen kimyasal işlemler.
Dizin var.Özgün eser adı : Heterocyclic chemistry at a glance
2
Keywords: Chemistry -- Textbooks; Heterocyclic chemistry -- Textbooks