Genetik analize giriş (Ankara: Palme Yayıncılık, 2014)
Genetik Analize Giriş İlk baskısının yapıldığı 1974'ten bu yana, genetik yaklaşımın biyolojik araştırmalarda ve uygulamalarındaki gücü ve keskinliğini sürekli vurgulamıştır. Pek çok baskısı boyunca boyunca, geleneksel genetik analizin gücü rekombinant NA teknolojisi ve ardından genomik ile genişledikçe kitabın metni de kapsamını artırmıştır. Onuncu baskı da ise, modern genetiğin pratiğini popülasyon genetiği ve kompleks karakterlerin kalıtımı üzerine olan yeni bölümlere dahil ettik.
Eserin özgün adı: Introduction to genetic analysis.
2
Keywords: Genetics; Genetik; Molecular genetics; Moleküler genetiks