Radyasyon ve radyasyondan korunma fiziği : sağlık fiziği uygulamalı - Martin, James E. (Palme Yayıncılık ;, 2013)
Kitap, radyasyondan korunmada sağlık fiziği ve diğer uzmanlıklar için çok pratik bir kaynaktır. Bu yeni baskı tamamen gözden geçirilmiş ve güncellenmiştir. İç radyasyon dozu ve çevresel parametrelerin logaritmik normal dağılımını da içeren radyoaktif çekirdeklerin çevresel dağılımı üzerine yeni bölümler eklenmiştir.