Temel moleküler biyoloji - Allison, Lizabeth A. (Ankara: Palme Yayıncılık, 2014)
Temel Moleküler Biyoloji, 2. Baskıdan Çeviri Metindeki ve araç kutularındaki yenilikleriyle, okumayı ve keşfetmeyi teşvik etmektedir. Biyomedikal araştırma ve keşifler üzerine güçlü bir vurgu yapılarak, hem klasik hem de moleküler biyolojideki en yeni teknikler ve araştırmalar öğrencilerin ilgisine sunulmuştur.
Eserin özgün adı: Fundamental Molecular Biology.Kaynakça ve indeks var.
2
Keywords: Biology; Biyoloji; Moleküler Biyoloji; Temel Biyoloji