Abant Gölü Tabiat Parkı'nda çevre tahribatı - Tunçer, Mehmet (Gazi Kitabevi, 2016)
"Çevreciler kızacak ama piknikçiler mutlu olacak" diyebilen bir mantığa kurban giden ülkemizin bu değerli varlığı için içim kan ağlıyor. Gelecek kuşaklara el değmemiş bir doğa parçası bırakmanın ülkemizde ne kadar zor olduğunun farkındayım.