Zooloji : entegre prensipler - Hickman, Cleveland P. (Ankara: Palme Yayıncılık, 2016)
Bu kitap, hücre, genetik ve evrim, hayvan sistematiği, hayvan fizyolojisi ve hayvan ekolojisi konularını içermekte olup ayrıntılı temel ve güncel bilgilerle donatılmış bir eserdir.
Kaynakça ve dizin var
2
Keywords: Zoology; Zooloji