SPSS uygulamalı veri analizi : fen ve sağlık bilimleri alanlarında - Çimen, Murat (Ankara: Palme Yayıncılık, 2015)
Bu kitapta Fen ve Sağlık Bilimleri alanlarında çalışanlara bol örnekli çözümler gösterilerek konunun daha iyi kavratılması ve uygulanacak istatistikî analiz yöntemlerine uygun deneme kurma mantığının kazandırılması amaçlanmıştır. Kitap aynı zamanda ders kitabı olarak okutulabilecek şekilde mümkün olduğunca basit bir dille ele alınmış ve öğrencilerin konuyu kavrayabilmeleri açısından tüm örneklerin analiz sonuçlarının geniş bir şekilde izahına çalışılmıştır.
2
Keywords: İstatistik -- Bilgisayar programları; İstatsitik -- Bilgi işlem; SPSS for Windows; SPSS, Windows için; Statistics -- Computer programs; Statistics -- Data processing