Genel kimya : ilkeler ve modern uygulamalar : seçilmiş problem çözümleri (Palme yayıncılık, 2014)
Bu kitap, Örneklerden sonra verilen Alıştırmaların, Pekiştirici Örneklerin, kırmızı-renkle numaralandırılan Alıştırmaların, Pekiştirici ve İleri Alıştırmaların, Özellikli Problemlerin ve Kendi Kendini Deneme Sorularının çözümlerini içermektedir.