Genel kimya : ilkeler ve modern uygulamalar : seçilmiş problem çözümleri (Ankara: Palme Yayıncılık, 2014)
Bu kitap, Örneklerden sonra verilen Alıştırmaların, Pekiştirici Örneklerin, kırmızı-renkle numaralandırılan Alıştırmaların, Pekiştirici ve İleri Alıştırmaların, Özellikli Problemlerin ve Kendi Kendini Deneme Sorularının çözümlerini içermektedir.
10. baskısından çeviri.Özgün adı: Selected solutions manual
2
Keywords: Chemistry -- Problems, exercises, etc; Kimya -- Problemler, alıştırmalar, vb; Kimya