Fiziğin temelleri : öğrenci çözüm kitabı 1.kitap - Liao, Sen-Ben (Palme yayıncılık, 2014)
Elinizdeki Öğrenci Çözüm Kitabı, David Halliday, Robert Resnick ve Jearl Walker tarafından yazılan, Fiziğin Temelleri adlı ders kitabının 9. baskısı için hazırlanmıştır. Bu kitabın birincil amacı, öğrencilere, ders kitabındaki bölüm sonlarında verilen farklı türlerdeki problemleri nasıl çözeceklerini örneklerle göstermektir.