Fiziğin temelleri : öğrenci çözüm kitabı 2. ve 3. kitap için - Liao, Sen-Ben (Ankara: Palme Yayıncılık, 2014)
Elinizdeki Öğrenci Çözüm Kitabı, David Halliday, Robert Resnick ve Jearl Walker tarafından yazılan, Fiziğin Temelleri adlı ders kitabının 9. baskısı için hazırlanmıştır. Bu kitabın birincil amacı, öğrencilere, ders kitabındaki bölüm sonlarında verilen farklı türlerdeki problemleri nasıl çözeceklerini örneklerle göstermektir.
c.1 : David Halliday Robert Resnick ve Jearl Walker'in Fiziğin temelleri 9. baskı 1. kitap için hazırlanmıştır.c.2 : David Halliday Robert Resnick ve Jearl Walker'in Fiziğin temelleri 9. baskı 2. ve 3. kitap için hazırlanmıştır.
2
Keywords: Fizik - Problemler, alıştırmalar vb...; Physics - Problems, exercises etc .