Öğrenciler için problem çözümleri fizikokimya - Levine, Ira N. (Palme yayıncılık ; 1171., 2016)
Bu çözüm kitabının amacı, sizlerin Fizikokimya'yı öğrenmenize yardımcı olmaktır. Çalışma sorularını çözmek için kendiniz hiç uğraş vermeden bu kitabı kullanırsanız, bu kitap amacına ulaşmamış olacaktır. Sadece "Gitar Nasıl Çalınır" kitabını okuyarak veya başka gitaristlerin nasıl gitar çaldığını izleyerek gitar çalmayı öğrenemezsiniz. Aksine, zamanınızın çoğunu gitar çalışarak geçirmek aslında en iyi çözümdür. Benzer şekilde, sadece bu kitaptaki çözümleri okuyarak Fizikokimya problemlerinin nasıl çözüleceğini öğrenemezsiniz. Bunun yerine, en iyisi zamanınızın büyük bölümünü problem çözmeye harcamanızdır