Bilimde en büyük beş fikir = The five biggest ideas in science - Wynn, Charles M.; Harris, Sidney; Köleoğlu, Gün.; Wiggins, Arthur W. (Ankara : Palme Yayıncılık, 2010)
Bilimdeki En Büyük Beş Fikri'n bu insanı düşünmeye sevk eden ve eğlendirici incelemesinde, yazarlar Charles Wynn ve Arthur Wiggins bilim adamlarının doğal dünyaya dair cevaplamaya çalıştıkları sorulara geniş bir bakış açısı sunuyorlar.
Includes bibliographical references and index.
2
Keywords: Bilim -- Derleme; Science -- Miscellanea