Denel organik kimya - Erdik, Ender; Obalı, Metin; Öktemer, Atilla; Pekel, Tarık; Yüksekışık, Nadire (Ankara: Gazi Kitabevi, 2013)
Denel Organik Kimya, organik kimya öğrencisinin ve araştırıcısının laboratuvar tekniği, organik sentez ve organik analiz konusunda bilgi alacağı ve laboratuvarda el altında bulundurmnak isteyeceği bir klavuz olması amacıyla hazırlanmıştır.
Kaynakça ve dizin var.
2
Keywords: Chemistry, Organic; Organik kimya