Biyolojide özel konular (Pegem Akademi, 2011)
Eğitim Fakültelerinin 2006 yılında yeniden yapılandırılmasıyla programa yeni dersler eklenmiştir. Bu programda Fen Bilgisi öğretmenliği Anabilim Dalı'nda okutulmak üzereBiyolojide özel Konular adında yeni bir ders konulmuştur. Ders içeriği incelendiğinde konuların biyoloji alanında oldukça dikkat çekici ve önemli konulan kapsadığı görülmektedir. Bu kitapBiyolojide özel Konular ders içeriğine ve YÖK kur tanımına uygun olarak, çeşitli üniversitelerden değerli öğretim elemanları ve alanla ilgili uzmanların katkılarıyla hazırlanmıştır.