Genel kimya : ilkeler ve içyüzünü kavrama - Atkins, Peter (Palme yayıncılık: 807, 2013)
Bu problemlerin çözümü kitabı, fen veya mühendislik alanlarında okuyan öğrenciler için güvenilir ve kapsamlı bir kimya kitabı olan Peter Atkins ve Loretta Jones'un "Genel Kimya: İlkeler ve İçyüzünü Kavrama, Beşinci Baskı kitabına eşlik eder. Ders kitabındaki konuların düzenini bölüm bölüm aynen izledik. Bu destek kitap ile ders kitabı arasında simgeler, kavramlar ve düzen bakımından olan paralellik, okuyucuya iki kitap arasında geçişleri kolaylaştırmayı sağlamaktadır.