Yüklüyor…
Endüstriyel mikrobiyoloji giriş /
Mikroorganizmalar birçok gıda ürününün bozulmasına ve canlılarda da hastalıklara neden olmaktadır. Ancak söz konusu canlılar bilinen bu olumsuz özellikleri yanında katma değeri yüksek yeni ürünlerin üretilmesinde yıllardır kullanılmaktadır. Endüstriyel mikrobiyoloji olarak adlandırılan bu alanda, de...
Materyal Türü: | e-Kitap |
---|---|
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara:
Palme Yayıncılık,
2015
|
Seri Bilgileri: | Palme yayıncılık : 921
|
Konular: | |
Online Erişim: | Full-text access |
Benzer Materyaller
-
Fermente gıdalar : Mikrobiyoloji, teknoloji, sağlık /
Yazar:: Anlı, Ertan
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2019.) -
Fermentation processes engineering in the food industry /
Baskı/Yayın Bilgisi: (CRC, 2013.) -
Endüstriyel mikrobiyoloji : kavramlar, kurallar ve uygulamalar /
Yazar:: Dönmez, Sedat
Baskı/Yayın Bilgisi: (Sidas Yayınları, 2017) -
Streptococcus zooepidemicus ile hyaluronik asit üretiminde tatlı patates (Ipomoea batatas) ekstraktı ve üridin kullanımı/
Yazar:: Akın, Eda
Baskı/Yayın Bilgisi: (2023) -
Endüstri’de ve farmasötik ürünlerde mikrobiyoloji/
Yazar:: Tan, Emir
Baskı/Yayın Bilgisi: (İstanbul Tıp Kitabevi, 2015.)