Proses Kontrol - Alpbaz, Mustafa (Gazi Kitabevi, 2012)
Bu kitap temel proses kontrolu kavramlarını ele alarak, sistem dinamiği ve kontrol yöntemleri hakkında okuyucuya geniş bilgi verecek şekilde düzenlenmiştir.