Fizikte kavram yanılgıları - Güneş, Bilal (Palme Yayınları, 2017)
Bu Kitabın amacı ; fiziği öğrenmek ve öğretmek isteyen bireyler için fiziğin temel konularıyla ilgili yaygın olarak karşılaşılan kavram yanılgıları konusunda farkındalık oluşturmak ve bilimsel olarak doğru kabul edilen kavramların anlaşılmasına katkı sağlamaktır.