Fizikte kavram yanılgıları - Güneş, Bilal (Ankara : Palme Yayıncılık, 2017)
Bu Kitabın amacı ; fiziği öğrenmek ve öğretmek isteyen bireyler için fiziğin temel konularıyla ilgili yaygın olarak karşılaşılan kavram yanılgıları konusunda farkındalık oluşturmak ve bilimsel olarak doğru kabul edilen kavramların anlaşılmasına katkı sağlamaktır.
Dizin: s. 334-338 bulunmaktadır.
2
Keywords: Fizik; Physics