Yaşam Boyu Öğrenme ve Öğretim = Teaching in the lifelong learning sector /$cPeter Scales ; çev. Ülkü Köymen. - Scales, Peter
Kitap yansıtıcı öğretme, iletişim, öğrenme kuramları ve öğrenmenin değerlendirilmesi gibi temel konuları kapsamaktadır. Ek olarak Öğrenme Davranışı; Kapsayıcı öğrenme için bir eğitim programı; Yaşam boyu öğrenme programı ve işlevsel beceriler gibi yeni bölümler de vardır. Bu yeni baskıda daha fazla, öğrenci günlüklerinden alıntılar, örnek olay çalışmaları ve gelişmeye yönelik etkinlikler yer almaktadır.