Yaşam Boyu Öğrenme ve Öğretim = Teaching in the lifelong learning sector /$cPeter Scales ; çev. Ülkü Köymen. - Scales, Peter; Köymen, Ülkü, $eçev. (Ankara: $bPalme Yayıncılık, $c2018.)
Kitap yansıtıcı öğretme, iletişim, öğrenme kuramları ve öğrenmenin değerlendirilmesi gibi temel konuları kapsamaktadır. Ek olarak Öğrenme Davranışı; Kapsayıcı öğrenme için bir eğitim programı; Yaşam boyu öğrenme programı ve işlevsel beceriler gibi yeni bölümler de vardır. Bu yeni baskıda daha fazla, öğrenci günlüklerinden alıntılar, örnek olay çalışmaları ve gelişmeye yönelik etkinlikler yer almaktadır.
Kaynakça ve dizin var.
2
Keywords: Öğretim$zİngiltere.; Sürekli eğitim$zİngiltere.; Teaching$zGreat Britain