Genel kimya :$bİlkeler ve modern uygulamalar seçilmiş soru çözümleri /$cRalph H. Petrucci ; Harwood William S. ; Çev. Tahsin Uyar, Serpil Aksoy - Petrucci, Ralph H. (Ankara: $bPalme Yayıncılık, $c2018)
Bu kitap, Örneklerden sonra verilen Alıştırmaların, Pekiştirici Örneklerin, kırmızı-renkle numaralandırılan Alıştırmaların, Pekiştirici ve İleri Alıştırmaların, Özellikli Problemlerin ve Kendi Kendini Deneme Sorularının çözümlerini içermektedir.
2
Keywords: Chemistry; Kimya