Yaşam Biyoloji Bilimi\[edited by] David Sadava .. [ve öte.]. - Sadava, David (Ankara:Palme Yayınevi, 2011.)
Yaşam'ın yeni baskısı, biyoloji öğretisine yeni bir yaklaşım getirirken, bu kitabı geçmişte başarılı kılan özelliklere sadık kalmaktadır. Önde gelen bir entomolog olan May R. Berenbaum (İllinois Üniversitesi, Urbana, Champaign) yeni bir yazar olarak ekibimize katılmış olup, evrim biyoloğu David Hillis'in (Texas Üniversitesi, Austin) rolü bu baskıda büyük ölçüde artırılmıştır. Yazarların tümü büyük, orta ve küçük ölçekli kurumlardan seçilmiştir. Daha önceki baskıları kullanmış olan çok sayıdaki meslekdaşımızdan ve öğrencilerden gelen geri-bildirimlerin yanı sıra, bizim farklı bakış açılarımız ve uzmanlık alanlarımız da yeni baskıya yaklaşımımızda yol gösterici olmuştur.
1
Keywords: Biology; biyoloji