Kristallografi - Demirel, Bilal (Ekin Yayınevi, 2019)
Açı Sabitliği Yasası, Rasyonellik Yasası (Kristal Parametrelerinin Rasyonellik Yasası), Yüzey indisleri (MİLLER indisleri), Kristallerde kaidelere uygun olarak birlikte büyüme şekiller