Biyoloji laboratuvarı araştırma kılavuzu - Morgan, Judıth Gıles (Palme Yayınevi, 2019)
Bu laboratuvar kitabı boyunca, bilim insanlarının yöntemlerini kullanarak, sorular sorarak, açıklamalar önererek, deneyler tasarlayarak, sonuçlar tahmin ederek, verileri toplayarak ve analiz ederek, hipotezlerinizin ışığı altında sonuçlarınızı yorumlayarak biyolojiyi inceleyeceksiniz.