Bitkilerde genetik mühendisliği - Gürel, Filiz (Ankara : Palme Yayınevi, 2019)
Bu kitap Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümlerindeki lisans öğrencileri için hazırlanmış bir kitap olmasına karşın temel bilgiler açısından farklı disiplinlerde çalışan araştırmacılar için rehber niteliğindedir.
1
Keywords: Genetic; Genetik