Bitki biyoteknolojisinde güncel yaklaşımlar - Çiftçi, Yelda Özden; Altınkut Uncuoğlu, Ahu. (Ankara: Palme Yayınevi, 2019)
Bu kitabın amacı, moleküler biyolojide elde edilen son gelişmelerin bitkilere nasıl uygulanabileceğini alanda çalışan öğrencilere ve bilim insanlarına göstermek, bitkileri sadece yiyecek olarak görmekten çok organizma olarak sahip oldukları yeteneklerin daha iyi anlaşılması konusunda farkındalık oluşturmaktır.
1
Keywords: Biotechnology; Biyoteknoloji