Havadan gelen katil - Wenxıong, Chen (Palme Yayınevi, 2019)
Görünmeyen ve dokunulamayan elektromanyetik dalgaları, çok sade ve kolay anlaşılabilir bir şekilde tanıtmış olup, insanlar bu kitap ile elektromanyetik dalganın kaynakları ve tehlikeleri konularında bilinçlenmiş olacaktır.