Becker'ın hücre dünyası - Hardın, Jeff.; Bertonı, Gregory (Ankara : Palme Yayınevi, 2019)
Bu kitap modern hücre biyolojisinin ana unsurlarını, öğrencileri sıkmadan öğretmeyi hedeflemektedir.
1
Keywords: Cell science; Hücre bilimi