Moleküler biyoloji - Dilsiz, Nihat (Palme Yayınevi, 2009)
Kitabın birinci baskısından bu baskıya Moleküler Biyoloji alanında önemli gelişmeler sağlanmıştır. Genişletilmiş kitabın bu baskısında, gen klonlamasından Dolly'nin kopyalanmasına, genetik şifrenin çözümünden DNA parmak izine, mutasyonlardan gen tedavisine, hücre yaşamından hücre intiharına kadar çeşitli güncel konulara güncel bilgiler ilave edilerek hazırlanmıştır. Bu baskıya birçok yeni resim eklenerek görsellik bakımından zenginleştirilmiş ve önceki baskıda yer alan resimlerin bir çoğu yeniden çizilmiştir.